понеділок, 6 березня 2017 р.

        Слово про майстра виробничого навчання
Майстер виробничого навчання – це людина найближча до учнів, діти тягнуться до нього, діляться радощами і бідами. „ Я вам на три роки стаю і мамою і батьком „ , говорить Галина Василівна, приймаючи в групу дітей, і як правило вона залишається другом і порадником на багато років. До неї  приходять за порадою і допомогою, пишуть листи із армії, вітають зі святами.
          Перед собою я ставлю два завдання, - говорить Галина Василівна, - навчати і виховувати. Моя мета, щоб кожен учень після закінчення училища був відмінним спеціалістом і доброю людиною, щоб зерна того навчання і виховання дали сходи і принесли плоди добра в його житті.
          Не тільки професійна майстерність, а також педагогічний такт, душевність і любов до учнів являється основною вдячністю та прив’язаності  вихованців до Галини Василівни.
          Учні завжди поважають такого майстра, котрий цінить людську честь. За його роботою та поведінкою вони уважно спостерігають. Майстер виробничого навчання навчає кухарської справи, бережливого відношення до сировини та продуктів, які необхідні при приготуванні страв, дотримуватись правил техніки безпеки.
          Галина Василівна глибоко переконана в тому, що для підготовки висококваліфікованих спеціалістів необхідно пов’язувати теорію з практикою, загальноосвітню підготовку із спеціальною. Велика увага приділяється забезпеченню безпечних умов праці учнів училища в навчальних майстернях та на підприємствах, де учні проводять виробниче навчання та практику. Майстер виробничого навчання організовує проведення контрольних робіт по виробничому навчанню, а також систематично перевіряє вміння та навички учнів в процесі виробничого навчання.
          Постійно працює над підвищенням своєї педагогічної майстерності і фахового рівня. Відвідує відкриті уроки у колег. Бере активну участь в роботі методоб’єднання.
          Систематично разом з учнями дбає про порядок і благоустрій на закріпленій за групою територією, тримає в чистоті навчальну майстерню.

В минулому виробничник Галина Василівна віддає всі свої знання необхідні в навчанні і щоб привити любов до професії „ Кухар – кондитер „.

Немає коментарів:

Дописати коментар